Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op!

U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren kunt u ons bellen. Daarnaast kunt u ons aangeven wanneer u een keer door ons gebeld wilt worden of een principe afspraak inplannen op een moment dat u goed uitkomt. 

Of kom langs!

Het kantoor is prima bereikbaar met de auto, de fiets of lopend, maar ook met het openbaar vervoer. Wij zitten tegenover het treinstation. We beschikken over twee eigen parkeerplaatsen en in de omgeving zijn voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar.

Voordat je het kantoor binnen kunt gaan, moet je aanbellen bij nummer 16f. Wij doen dan de deur voor je open. Binnen kun je met de trap of de lift naar de eerste verdieping. Onze ingang is aan de rechterkant (als je de trap neemt) of de linkerkant (als je de lift uit stapt).

Veelgestelde vragen
Waarom heb ik een notaris nodig?

Vanwege uiteenlopende belangen moeten er rechtsgeldige afspraken gemaakt worden. Een notaris is nodig als je zaken officieel moet of wil vastleggen. Bij het opstellen van een notariële akte houdt de notaris rekening met alle betrokken partijen. De notaris doet dit vanuit een onafhankelijke blik. 

Moet ik altijd een legitimatiebewijs meenemen?

Ja. Je dient je te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of verblijfsvergunning).

Wanneer laat ik mijn testament aanpassen?

Wanneer veranderingen zich voordoen in je persoonlijke situatie is het belangrijk je testament aan te passen. Hierbij kun je denken aan een echtscheiding of onenigheid met je erfgenaam. Ook kunnen wetswijzigingen (zowel civiel als fiscaal) aanleiding geven om je testament te laten aanpassen.

Waarom moet ik een testament op laten stellen?

In een testament kun je laten vastleggen wat er na je overlijden met jouw nalatenschap moet gebeuren. Indien je geen testament hebt, bepaalt de wet wie je erfgenamen zijn. Je kunt ook uit fiscaal oogpunt een testament laten opstellen.

Wat is het verschil tussen een levenstestament en een volmacht?
Deze twee notariële akten lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. In een levenstestament geef je een of meerdere personen namelijk een volmacht om voor jou te handelen. Een levenstestament verschilt echter van een volmacht in de gedetailleerdheid. Je kan hierin veel preciezer vastleggen wat er moet gebeuren als je wilsonbekwaam wordt.

Stel ons uw vraag

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 tot 17.00 uur

Bezoekadres

Leeuwenveldseweg 16
1382 LX  Weesp

Postadres

Postbus 73
1380 AB  Weesp