Over ons

Notariskantoor Martine Boersen

Notariskantoor Martine Boersen bestaat sinds 1 januari 2020 en richt zich voornamelijk op familierecht en estate-planning.

Bijna twintig jaar ervaring

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het notariaat. In januari 2001 ben ik begonnen als kandidaat-notaris in Den Haag bij een middelgroot advocaten- en notariskantoor. Na een korte periode als kandidaat-notaris bij een advocaten- en notariskantoor in Apeldoorn ben ik sinds juni 2006 werkzaam in Weesp, eerst als kandidaat-notaris en met ingang van januari 2012 als notaris, als opvolger van notaris mr. A.L. van Elten. Zijn akten, maar ook de akten van de oud-notarissen A.J.M. Luijkx en mr. J.J. Feijten bevinden zich in mijn archief. Misschien hebben we elkaar al eens ontmoet bij een bespreking of het opstellen van een akte, misschien ook niet of ben je nog nooit bij een notaris geweest. Wees welkom op mijn kantoor. Ik neem graag de tijd om naar je te luisteren en samen met jou te bekijken op welke manier ik voor jou van waarde kan zijn.

Familierecht staat centraal

Het familierecht heeft altijd mijn speciale aandacht gehad. Ieder mens en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak of ander advies. Dat maakt het familierecht uitdagend en waardevol. Als notaris en adviseur kan ik echt wat voor mensen betekenen en vaak ook zorgen wegnemen. In 2015 heb ik de Grotius opleiding voor Estate Planning gevolgd. Daarvoor ben ik cum laude geslaagd. Ook bij het overdragen van waarde (vermogen nalaten of schenken) kan ik je daarom goed van dienst zijn.

We staan voor je klaar!

Samen met mijn twee zeer ervaren en enthousiaste medewerkers sta ik op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 voor je klaar. Als je niet naar mijn kantoor kunt komen of alleen ’s-avonds gelegenheid hebt, neem dan contact op, zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een afspraak bij jou thuis of in de avonduren.

Mw. mr. M.A. Boersen

Mw. mr. M.A. Boersen

notaris en estate-planner

Mw. Erica Luijer

Mw. Erica Luijer

notarieel medewerkster

Mw. Jeanine Gieling

Mw. Jeanine Gieling

Notarieel Medewerkster

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 tot 17.00 uur

Bezoekadres

Leeuwenveldseweg 16
1382 LX  Weesp

Postadres

Postbus 73
1380 AB  Weesp