Doorgeven van waarde

Waarde doorgeven aan volgende generaties

Indien er sprake is van vermogen is het zinvol om al vroeg na te gaan denken over hoe het doorgeven van waarde aan de volgende generaties. Als geregistreerd estate planner kunnen wij u hierin adviseren en onze expertise op dit vlak aanwenden bij het opstellen van de akten. Zo heeft u de zekerheid dat dit goed geregeld is.

Martine Boersen staat er precies zo in en met haar kantoor staat zij je bij om jouw waardevolle zaken vast te leggen voor nu, maar zeker ook voor later. Hierbij maakt zij gebruik van haar expertise in familierecht en estate planning.

Mw. mr. M.A. Boersen

Mw. mr. M.A. Boersen

Notaris en Estate-planner

Afspraak maken?

Wanneer u naar aanleiding van het bovenstaande de behoefte heeft om een keer kennis te maken dan spreek ik graag met u af. Kom gerust langs op ons kantoor aan de Leeuwenveldseweg in Weesp maar maak eerst even een afspraak. Deze kunt u eenvoudig zelf inplannen.