Kom naar de testamentcheckdag

Is jouw testament nog up-to-date? Spelen er gevoeligheden waarvan je niet precies weet hoe daar mee om te gaan? Op vrijdag 13 november 2020 doen wij mee aan de Testamentcheckdag van de EPN. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een afspraak met ons te maken om op 13 november jouw testament te laten checken. Ben je op vrijdag 13 november niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of bel ons hiervoor.

Is jouw testament nog up-to-date?

Wellicht herken je het: je bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heb je samen met je partner een woning gekocht en heb je toen meteen een testament op laten maken. Maar weet je precies wat er in jouw testament staat? Weet je bijvoorbeeld wat er gebeurt met je vermogen na overlijden? Weet je wie de voogdij en het bewind over je kinderen krijgt? Wie heb je aangewezen als executeur? En wat gebeurt er met je bedrijf?

Het leven verandert snel

Misschien heb je in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, ben je gescheiden en hertrouwd, heb je een andere woning gekocht of is je hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat je situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor jouw testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat je juist op die momenten jouw testament controleert. Je wilt immers niet dat je erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat je er zeker van bent dat jouw testament bij je past en actueel is.

Mw. mr. M.A. Boersen

Mw. mr. M.A. Boersen

Notaris en Estate-planner

Je bent van harte welkom!

Wilt je jouw testament vrijblijvend laten controleren? Of wil je advies over het opstellen van een testament? Kom bij ons langs op de Testamentcheckdag! Je bent van harte welkom.