In verband met het Corona-virus en de daarmee verband houdende richtlijnen van het RIVM vragen wij je om niet naar ons kantoor te komen als je last hebt van Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen, die besmet zijn (geweest) met het Corona-virus. Wij vragen je in dat geval telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om te overleggen op welke manier wij je kunnen helpen. Voor veel rechtshandelingen is het bijvoorbeeld mogelijk om een volmacht af te geven. Besprekingen kunnen we telefonisch of via andere communicatiemiddelen doen.

Uiteraard helpen wij je graag, maar we hebben op dit moment liever niet dat je onaangekondigd op ons kantoor langskomt. Ook vragen wij je om niet meer personen mee te nemen naar een afspraak dan noodzakelijk is. Zoals het RIVM adviseert geven we geen hand en zullen we voldoende afstand houden.

Mocht het zo zijn dat één van onze medewerkers ziek wordt, zal het misschien nodig zijn dat we een afspraak afzeggen of dat de behandeling van een dossier vertraging oploopt. We zullen je daarvan dan op de hoogte stellen en vragen je begrip hiervoor.

We zullen deze maatregelen in ieder geval tot en met 31 december 2020 hanteren.