Van waarde voor nu en later

De momenten die het leven echt waardevol maken mag je koesteren. De waarde van zaken die echt belangrijk voor je zijn stel je graag zeker. Voor jezelf maar ook voor degene die je dierbaar zijn. Het is daarom van belang om de tijd te nemen om hierbij stil te staan en de zaken goed vast te leggen.

Martine Boersen staat er precies zo in. Met haar nieuwe notariskantoor in Weesp staat zij je bij om jouw waardevolle zaken vast te leggen voor nu, maar zeker ook voor later. Hierbij maakt zij gebruik van haar expertise in familierecht en estate planning.

Mw. mr. M.A. Boersen

Mw. mr. M.A. Boersen

Notaris en Estate-planner

Afspraak maken?

Wanneer u naar aanleiding van het bovenstaande de behoefte heeft om een keer kennis te maken dan spreek ik graag met u af. Kom gerust langs op ons kantoor aan de Leeuwenveldseweg in Weesp maar maak eerst even een afspraak. Deze kunt u eenvoudig zelf inplannen.