Vastleggen

Waardevolle zaken vastleggen voor een goed leven

Notariële akten zorgen voor het vastleggen van waardevolle zaken zodat dit voor alle betrokken partijen duidelijk en op de juiste momenten toegankelijk is. Als familierecht notariaat zorgen wij ervoor dat u weet wat er bij bepaalde gebeurtenissen (samenwonen, trouwen, echtscheiding of overlijden) gebeurt. Met uw kinderen, uw geld, uw bezittingen. U heeft daarbij de zekerheid dat u voor de beste oplossing heeft gekozen.

Martine Boersen staat er precies zo in en met haar kantoor staat zij je bij in het vastleggen. Voor nu, maar zeker ook voor later. Hierbij maakt zij gebruik van haar expertise in familierecht en estate planning.

Mw. mr. M.A. Boersen

Mw. mr. M.A. Boersen

Notaris en Estate-planner

Afspraak maken?

Wanneer u naar aanleiding van het bovenstaande de behoefte heeft om een keer kennis te maken dan spreek ik graag met u af. Kom gerust langs op ons kantoor aan de Leeuwenveldseweg in Weesp maar maak eerst even een afspraak. Deze kunt u eenvoudig zelf inplannen.